Lägenhet G-1503

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1503
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1503
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1503
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1503
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1503
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1503

Upptäck denna inbjudande gavelfyra med stor solig balkong precis vid vattnet. Inuti badar hemmet i ljus från stora fönster i två väderstreck. Dessutom ryms både generösa umgängesytor, bra förvaring och gästtoalett.

Stig in i entrén till denna härliga fyra precis vid kajkanten. På din högra sida hittar du en smidig skjutdörrsgarderob med plats för skor och ytterkläder. På din vänstra hittar du både hemmets större sovrum med en lång och rymlig skjutdörrsgarderob och ett av de mindre sovrummen bredvid. Från entrén når du även det helkaklade badrummet, utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns dessutom en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Gästtoaletten mitt emot är guld värd på morgonen när fler ska göra sig i ordning samtidigt.

Fortsätt in i lägenheten mot hemmets största rum, där köket och vardagsrummet smälter samman till en härlig umgängesyta. Här ryms både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Alldeles utanför breder den generösa balkongen ut sig i perfekt solläge och bjuder på en häpnadsväckande utsikt över vattnet. Under sommarhalvåret blir den ett extra rum för härliga stunder med familj och vänner. Från vardagsrumsdelen hittar du ingången till det tredje sovrummet, också det med utsikt mot vattnet. Räcker det med två sovrum i lägenheten så kan du välja bort en vägg som tillval och få ett större vardagsrum och kök.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 5 995 000 kr
Månadskostnad 4 872 kr
Boarea 89,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 6 av 7
Nummer G-1503
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Sommaren 2023
Egenskaper Balkong, Sjö-/havsutsikt
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Räkna på kostnaden för ditt nya boende