Lägenhet 4 rok, 106,5 kvm

Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1601
1 / 2 - Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1601
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1601
2 / 2 - Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1601
Planlösning från Havsbrynet, Malmö, G-1601
Situationsplan från Havsbrynet, Malmö, G-1601

Välkommen upp! Högst upp i huset ligger denna rymliga fyra med en generös takterrass på 77 kvadratmeter och fönster i tre väderstreck. Här njuter du av livet i bästa sydvästläge med en häpnadsväckande utsikt över kajpromenaden och vattnet precis intill.

Stig in i entrén till denna ljusa och rymliga takvåning. Här har du tillgång till två smidiga skjutdörrsgarderober för skor och ytterplagg. Från entrén når du ett av hemmets två badrum med dusch. Det extra badrummet är en stor tillgång när du har gäster på besök och fler vill göra sig i ordning samtidigt. Här hittar du också ett av de lite mindre sovrummen med fönster in mot den gröna innergården. Den inre hallen leder in mot hemmets största rum.

Det kombinerade vardagsrummet och köket badar i ljus och smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms, förutom tv och ordentlig soffgrupp, en tilltagen matplats för riktigt många gäster. Utanför vardagsrumsdelen breder den imponerande terrassen ut sig. På 77 kvadratmeter finns plats för allt det bästa i livet. Från vardagsaktiviteter med familj och vänner till fester och stora middagar.

Från vardagsrumsdelen når du de övriga två sovrummen. Det större har både en egen tilltagen klädkammare och helkaklat badrum med dusch. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovanpå och väggskåp för extra förvaring. Det mindre sovrummet har fönster ut mot terrassen och vattnet bortanför. Räcker det med två sovrum i lägenheten så har du möjligheten att välja bort väggar som tillval. Då får du ännu större umgängesytor istället och plats för en köksö för extra arbetsyta.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 106,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 7 av 7
Nummer G-1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juli 2023
Egenskaper Klädkammare, Sjö-/havsutsikt, Takterrass

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Brf Havsbrynet? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

076-884 01 23

Skanska Bostad i sociala medier