I Havsbrynet har vi rum för alla smaker

Boka personligt möte

När du bor precis vid kajkanten i Limhamns Sjöstad blir det härliga ljuset en del av vardagen. Det speglas även i lägenheterna där fokus har legat på att ta till vara på så mycket ljus som möjligt. Framförallt på balkongerna där du kan njuta av både sol och vacker utsikt mot vattnet.

Havsbrynet är dessutom mörkgrönt vilket innebär att det uppfyller extra strikta miljökrav. Köket har släta, vita köksluckor och om du går vidare till badrummet är det samma klassiska tema med sobra färger. För att du sedan ska kunna sätta din prägel på hemmet finns många inredningsval och tillval. Titta igenom inredningsvalen och fundera över dina favoriter i lugn och ro. Våra kundansvariga hjälper dig gärna om du har några frågor eller funderingar.

I Havsbrynet har vi rum för alla smaker. Våra välplanerade ettor och tvåor passar det lilla hushållet, medan det finns plats för hela familjen i våra större lägenheter. Fokus i våra hem, oberoende av storlek, är att det ska finnas utrymme för att umgås. Därför finns det, till exempel, stora matplatser för goda middagar och samtal. Öppna eller halvöppna planlösningar uppmuntrar också till en social miljö, där du jobbar i köket samtidigt som du är med på vad som händer i vardagsrummet.

Skanska Bostad i sociala medier