Inredningsval i Havsbrynet

Varje hem i Havsbrynet har ett originalsortiment, kostnadsfria tillval och tillval som kostar lite extra. Efter att du har tecknat förhandsavtal kommer du att kontaktas av vår kundansvarig som hjälper dig med dina inredningsval. Ni går tillsammans igenom hemmens valmöjligheter och du får möjlighet att påverka delar av inredningen utifrån sortimentet. För att vi ska hinna med färdigställande av ditt drömhem så har vi en sista beställningsdag då alla inredningsval ska vara gjorda. Titta igenom valen och fundera över dina favoriter i lugn och ro.

Upptäck inredningsmöjligheterna i ditt nya hem


Skapa din stil med en mängd tillval

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? När du köper nybyggt har du möjligheten att påverka inredningen i ditt hem så att du får din personliga stil direkt när du flyttar in. Vi har ett stilrent originalsortiment och massor av tillval, både kostnadsfria och de som utgör en extra kostnad, till hemmets alla rum. Här kan du upptäcka och testa dig fram bland kulörer, träslag, luckor och detaljer för att hitta just din dröminredning. Och för att ta reda på vad det kostar. Lycka till!

* Kommande etapper omfattar bostäderna i trapporna F till G. Sista dagen för att signera sina inredningsval i dessa etapper är den 14/2 2022.