Horisonten Malmö, Elinegård

Livet på första parkett

Horisonten är vad vi kallar för ett enkelt val. Det finns flera anledningar till det, inte minst att lägenheterna och radhusen ligger precis vid Limhamns kalkbrott och får en svårslagen utsikt som sträcker sig hela vägen till Öresundsbron. Tillsammans med välplanerade planlösningar, ett mysigt närområde och en trygg affär så blir det ett enkelt val.

När du letar efter ditt nya drömhem finns det flera viktiga saker att tänka på. Allt från området till de faktiska hemmen och vad som är viktigast för just dig. Därför vill vi uppmana dig att i lugn och ro ta en titt på Horisonten för att förstå varför det är ett enkelt val. Vi vill att du ska kunna se, svart på vitt, att du får en otrolig utsikt, ett härligt närområde och har nära till precis allt du vill njuta av i livet. Här finns allt från mysiga ettor till stora fyror och även fyra riktigt härliga radhus.

Elinegård är ett nybyggt område som redan nu har fått mycket liv och rörelse. Människor har flyttat in, det finns bra service och du kan snabbt ta dig in mot stan. Att det ligger precis vid kalkbrottet blir en bonus som garanterar dig en riktigt härlig utsikt. Anmäl ditt intresse redan idag. Även om du inte är helt säker än skadar det inte att visa intresse. Kanske är Horisonten perfekt för dig? I annat fall så bjuder vi på ett trevligt samtal och en god kopp kaffe.

Fakta om projektet

Pris 1 595 000-4 995 000kr
Bostäder till salu 11 av 18
Typ av bostad Lägenheter, Radhus
Antal rum 1 - 5 rum
Boarea 40,5 - 103 kvm
Månadsavgift 2 585-5 567kr
Säljstart Pågående försäljning
Inflyttning Inflyttning från våren 2024

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Horisonten? Klicka på knappen "Boka personligt möte" nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ebba Jönsson

Ebba Jönsson

076-884 01 41

Broschyrer och dokument

Hitta ditt nya hem med bostadsväljaren


Utsikt över Öresundsbron och solnedgången från ditt hem


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier