Horisonten Malmö, Elinegård

En vardag med goda utsikter

Horisonten är vad vi kallar för ett enkelt val. Det finns flera anledningar till det, inte minst att lägenheterna ligger precis vid Limhamns kalkbrott och får en svårslagen utsikt som sträcker sig hela vägen till Öresundsbron. Tillsammans med välplanerade planlösningar, ett mysigt närområde och en trygg affär så blir det ett enkelt val.

När du letar efter ditt nya drömhem finns det flera viktiga saker att tänka på. Allt från området till de faktiska hemmen och vad som är viktigast för just dig. Därför vill vi uppmana dig att i lugn och ro ta en titt på Horisonten för att förstå varför det är ett enkelt val. Vi vill att du ska kunna se, svart på vitt, att du kommer få en otrolig utsikt, ett härligt närområde och ha nära till precis allt du vill njuta av i livet. Här finns allt från mysiga ettor till stora fyror och även ett par riktigt härliga radhus.

Elinegård är ett nybyggt område som redan nu har fått mycket liv och rörelse. Människor har flyttat in, det finns bra service och du kan snabbt ta dig in mot stan. Att det ligger precis vid kalkbrottet blir en bonus som garanterar dig en riktigt härlig utsikt. Anmäl ditt intresse redan idag. Även om du inte är helt säker än skadar det inte att visa intresse. Kanske är Horisonten perfekt för dig? I annat fall så bjuder vi på ett trevligt samtal och en god kopp kaffe.

Fakta om projektet

Pris 1 195 000 - 4 595 000 kr
Hem till salu 2 av 104
Typ av bostad Lägenheter, Radhus
Antal rum 1 - 4 rum
Boarea 29,5 - 94 kvm
Månadskostnad 2 012 - 5 071 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning Från våren 2023 för etapp 2

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186

Hitta din nya bostad med Bostadsväljaren


Här kan du se vilka lägenheter som är till försäljning i Brf Horisonten! I bostadsväljaren kan du även utforska ljuset vid olika tidpunkter på dygnet. Håll bara muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Övriga bostäder säljs i en senare etapp.

Utsikt över Öresundsbron och solnedgången från ditt hem


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!