En vardag med goda utsikter

Boka personlig visning

Horisonten är vad vi kallar för ett enkelt val. Det finns flera anledningar till det, inte minst att lägenheterna ligger precis vid Limhamns kalkbrott och får en svårslagen utsikt som sträcker sig hela vägen till Öresundsbron. Tillsammans med välplanerade planlösningar, ett mysigt närområde och en trygg affär så blir det ett enkelt val.

När du letar efter ditt nya drömhem finns det flera viktiga saker att tänka på. Allt från området till de faktiska hemmen och vad som är viktigast för just dig. Därför vill vi uppmana dig att i lugn och ro ta en titt på Horisonten för att förstå varför det är ett enkelt val. Vi vill att du ska kunna se, svart på vitt, att du kommer få en otrolig utsikt, ett härligt närområde och ha nära till precis allt du vill njuta av i livet. Här finns allt från mysiga ettor till stora fyror och även ett par riktigt härliga radhus.

Elinegård är ett nybyggt område som redan nu har fått mycket liv och rörelse. Människor har flyttat in, det finns bra service och du kan snabbt ta dig in mot stan. Att det ligger precis vid kalkbrottet blir en bonus som garanterar dig en riktigt härlig utsikt. Anmäl ditt intresse redan idag. Även om du inte är helt säker än skadar det inte att visa intresse. Kanske är Horisonten perfekt för dig? I annat fall så bjuder vi på ett trevligt samtal och en god kopp kaffe.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter, Radhus
Antal rum: 1- 5 rum
Boarea: 30-104
Pris: 2 845 000 - 4 295 000 kr
Månadskostnad: 4 158 - 5 508 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Hösten 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470 Contact
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186 Contact

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

En trygg affär

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

En tryggare bostadsrättsförening

Genom att ge insyn i bostadsrättsföreningars ekonomi, nyckeltal och tydliga avtal så gynnar Trygg BRF dig som bostadsköpare men också seriösa bostadsproducenter, kreditgivare och samhället. Kvalitetsmärkningen Trygg BRF utgår från tre områden: ekonomi, långsiktighet och trygghet och är ett initiativ som Skanska står bakom.

Hitta din nya bostad med Bostadsväljaren


Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns och ljuset vid olika tidpunkter på dygnet. Håll bara muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Övriga bostäder säljs i en senare etapp.

Utsikt över Öresundsbron och solnedgången från ditt hem


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Lär känna Horisonten genom bilder

Boka personlig visning

Välkommen att lära känna Horisonten som har både radhus och lägenheter i samma bostadsrättsförening. Här bor du på första parkett vid Limhamns kalkbrott och det stora naturreservatet garanterar att du får en svårslagen utsikt som aldrig kommer att försvinna. Njut av härliga sommarkvällar på balkongen och titta på solnedgången över Öresundsbron. De flesta lägenheter i Horisonten är planerade så att vardagsrummet, matplatsen och balkongen ligger i västerläge och har utsikt över Öresundsbron och kalkbrottet.

Bilden visar vardagsrummet i en lägenhet på 55 kvm, två rum och kök och som ligger på 3:e våningen. I köket här har vi valt en av våra kostnadsfria köksluckor, Malevik ljus, i kombination med ett klassiskt rostfritt handtag och en laminatbänkskiva i varm grå/beige ton. Även vitvarorna är rostfria och det skapar en fin röd tråd i köket. På golvet ligger en klassisk ekparkett. Alla hem i Horisonten får extra stora fönster för att maximera både utsikt och ljusinsläpp.

Bilden visar vardagsrummet i en lägenhet på 76 kvm, tre rum och kök och som ligger på 2: a våningen. En typisk lägenhet i Horisonten ser ut ungefär så här med en stor balkong och utsikt över Öresundsbron och kalkbrottet. På golvet ligger en klassisk ekparkett.

Bilden visar vardagsrummet, köket med köksön och balkongen av en penthouse lägenhet på 94 kvm, tre rum och kök och som ligger på 5:e våningen. Utsikt över Öresundsbron och kalkbrottet, generösa ytor och bra förvaring är några bra saker med just detta hem. Här har vi valt vår original kökslucka, Aspekt, i kombination med ett klassiskt bygelhandtag och en laminatbänkskiva i varm grå/beige ton. Köksön skapar extra arbetsyta och förvaring samt en naturlig plats att umgås kring. På golvet ligger en klassisk ekparkett.

Bilden visar vardagsrummet, köket och balkongen av en lägenhet på 99 kvm, fyra rum och kök och som ligger på 2:a våningen. Här finns det mycket utrymme för att umgås. Den stora balkongen kan du inreda för långa middagar i solnedgången under sommaren. I köket har vi valt en av våra kostnadsfria köksluckor, Malevik ljus, i kombination med ett klassiskt rostfritt handtag och en laminatbänkskiva i varm grå/beige ton. På golvet ligger en klassisk ekparkett. På väggarna har vi valt en bruten vit kulör, det skapar en varmare känsla i hemmet.

Innergården i Horisonten ligger i västerläge med utsikt över kalkbrottet. Här finns det en boulebana, trevliga sittplatser och en lekplats för de allra minsta. Radhusen har sina entréer från gården och flerbostadshuset har sina sekundära entréer direkt från gården. För smidighetsskull finns det även cykelparkeringar på gården. Övriga cykelparkeringar finns på gatusidan av huset utomhus. En cykelpool med eldrivna lådcyklar finns i garaget under gården tillsammans med bilparkeringen.

Entrévåning radhus

Bilden visar entrévåning av ett gavelradhus med fönster på gavelsidan mot kalkbrottet. Radhus i Horisonten är på 103 kvm och har fem rum och kök samt två uteplatser för att maximera solchanser. Badrum, tvättstuga och städskåp finns på entrévåningen. Övervåningen med sina tre sovrum och är familjens mer privata del och här finns det gott om förvaring och ett badrum. I köket har vi valt en av våra kostnadsfria köksluckor, Vinga mörkgrå, i kombination med ett svart handtag och en laminatbänkskiva i betonglook. På golvet ligger en klassisk ekparkett.

Bilderna ovan visar Horisonten sedd från kalkbrottet och från gatan. Formerna i varierande höjder stiger upp runt en lummig gemensam innergård och möter naturen i västerläge. De stora och möblerbara balkongerna är smakfullt placerade för att kunna utnyttja båda utsikten och kvällssolen till fullo. Fasadmaterial som är en blandning av tegel, träpanel och fasadskivor i ljusa färger är valda med omsorg och harmoniserar med den omgivande naturen. Allt för att du ska trivas i Horisonten.

Välkommen till ett hem på första parkett

Boka personlig visning

Horisonten ligger inte bara vid Limhamns kalkbrott, det ligger på den bästa sidan. Här kan du nämligen se solen gå ner över både Öresundbron och kalkbrottet. Det numera nedlagda brottet är idag ett naturreservat med unik flora och fauna. Dessutom innebär kalkbrottet att utsikten aldrig kommer att försvinna. Det är något speciellt med att komma hem, blicka ut och uppleva en känsla av frihet samtidigt som alla bekvämligheter fortfarande finns i närheten.

Njut av en vardag som passar dig

I Horisonten bor du i mysiga Elinegård. Här har du nära till allt du behöver i vardagen, som mataffären runt hörnet där du alltid kan hitta något gott till kaffet. Men det som verkligen sätter pricken över i:et är alla härliga promenadstråk och grönytor. Elinegård är dessutom ett helt nytt område som håller på att utvecklas och när du flyttar in i Horisonten kommer mycket, om inte allt, stå klart.

Ta en promenad runt ett av Sveriges största kalkbrott

Stråket som sticker ut mest är självklart den 4 km långa promenaden som går runt kalkbrottet. Om du vill upptäcka ännu mer kan du boka en kostnadsfri guidad tur ner i brottet där du får lära dig om industrihistoria, geologi, djur och natur. Du kan även cykla till vackra Sibbarps strand och kallbadhus på bara tio minuter.

Åk till Köpenhamn, centrala Malmö och tillbaka

Tack vare närheten till Hyllie är det väldigt lätt att unna sig en solig dag i både Köpenhamn och centrala Malmö. Tågen går ofta och snabbt. Dessutom stannar buss 33 i närheten av Horisonten, på sikt kommer den till och med stanna precis utanför kvarteret.

Skola och lekplatser

I Elinegård hittar du flera förskolor och för de lite äldre barnen finns Elinelundsskolan som tar emot elever upp till årskurs 9. Det finns även flera trevliga lekplatser i området.

Besök Limhamns mysiga stadsliv

Du kan cykla in till centrala Limhamn på bara tio minuter. Där hittar du en uppsjö av trevliga fik, restauranger och annat roligt. Till exempel Kaka på kaka, det lilla kaféet med det stora hjärtat. Eller varför inte cykla ned till Strandhuset, den härliga sommarrestaurangen med vacker utsikt, bad, uteservering och boulebana i retrostil.

Shoppa loss när du vill

Om du vill shoppa kan du enkelt cykla eller ta bussen till Emporia som har allt från de stora kedjorna till de lite mindre, specialiserade butikerna. Här hittar du till exempel en familjeägd glassbar med hemmagjord sorbet och glass. För dig som älskar riktigt god choklad kan du även besöka chokladcafét med godsaker tillverkade på belgisk choklad. Det är sådana detaljer som gör vardagen lite härligare i Horisonten.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Boka personlig visning

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om projektet

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470 Contact
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186 Contact

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: