Lägenhet A1002

Planlösning från Horisonten, Malmö, A1002
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, A1002
Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1002
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1002
Planlösning från Horisonten, Malmö, A1002
Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1002

Välkommen in till en härlig gaveltrea på entrévåningen. Här får du bra förvaring i dubbla klädkammare, en stor social yta som smälter samman med köket och en mysig balkong i söderläge. Dessutom får hemmet ljusinsläpp från två väderstreck.

I denna härliga gaveltrea möts du av en entré med plats för avhängning och förvaring i en praktisk skjutdörrsgarderob. Rakt fram hittar du det första sovrummet med en stor skjutdörrsgarderob samt en klädkammare. Vidare in i hemmet har du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp. På motsatt sida finner du gästtoaletten.

Längre in möts du av en stor öppen yta där kök och vardagsrum smälter samman samt ljusinsläpp från två väderstreck. Här hittar du även det mindre sovrummet som också har en egen klädkammare. Från vardagsrummet når du den trevliga balkongen i söderläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 91 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 5
Nummer A1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186