Lägenhet A1004

Planlösning från Horisonten, Malmö, A1004
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, A1004
Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1004
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1004
Planlösning från Horisonten, Malmö, A1004
Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1004

Välkommen in på entrévåningen till en härlig etta med uteplats i västerläge med utsikt över både gården och kalkbrottet. Du får även en klädkammare, en stor social yta och en avskild sovalkov.

I denna härliga etta på entrévåningen möts du av en entré där du kan hänga av dig ytterkläderna i en praktisk klädkammare. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en arbetsbänk och väggskåp. Längre in hittar du en stor öppen yta där kök och vardagsrum smälter samman och bildar en social plats, här finns även utgången till den trevliga uteplatsen i västerläge med utsikt över både gården och kalkbrottet. Den avskilda sovalkoven ligger runt hörnet från vardagsrummet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 40,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 5
Nummer A1004
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186