Lägenhet A1103

Planlösning från Horisonten, Malmö, A1103
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, A1103
Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1103
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1103
Planlösning från Horisonten, Malmö, A1103
Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1103

Kom in till denna härliga gaveltrea med balkong i västerläge. Du får även bra förvaring i skjutdörrsgarderober samt en stor social yta du kan göra ännu större genom att välja bort det mindre sovrummet.

Välkommen in till denna trevliga trea. I entrén finns plats för avhängning i en praktisk skjutdörrsgarderob. Rakt fram når du det första sovrummet vilket har en riktigt stor skjutdörrsgarderob som tar hand om förvaringen. Vidare in i hemmet har du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en arbetsbänk och väggskåp.

Längre in finner du en stor öppen yta där kök och vardagsrum smälter samman. Här hittar du även det mindre sovrummet som går att välja bort om du föredrar ett större vardagsrum. Från vardagsrummet når du den trevliga balkongen i västerläge där du kan njuta av solnedgången.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 75,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 5
Nummer A1103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186