Lägenhet A1205

Planlösning från Horisonten, Malmö, A1205
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, A1205
Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1205
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1205
Planlösning från Horisonten, Malmö, A1205
Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1205

Denna trevliga tvåa bjuder på en stor social yta, ett praktiskt vinkelkök och naturligtvis en riktigt härlig balkong med fantastisk utsikt över både Öresundsbron och kalkbrottet. Dessutom får sovrummet en stor skjutdörrsgarderob som tar hand om all förvaring.

Välkommen in till en ljus och härlig tvåa. Här möts du av en entré med plats för avhängning. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp. Längre in hittar du en stor öppen yta där kök och vardagsrum smälter samman, här finns även utgången till balkongen som blickar ut över både Öresundsbron och kalkbrottet. Sovrummet, som ligger intill vardagsrummet, får en stor skjutdörrsgarderob som tar hand om förvaringen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 53 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 5
Nummer A1205
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86