Lägenhet 1 rok, 35 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, A1301
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, A1301
Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1301
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1301
Planlösning från Horisonten, Malmö, A1301
Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1301

Välkommen in till en mysig etta med balkong i österläge och en härlig social yta i kök och vardagsrum. Längst in i vardagsrummet hittar du sovalkoven som är enkel att skärma av.

I denna trevliga etta möts du av en entré där du kan hänga av dig ytterkläderna i en stor skjutdörrsgarderob. Direkt till vänster når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp. Längre in i hemmet hittar du en stor öppen yta där kök och vardagsrum smälter samman och bildar en trevlig social plats. Här finns även en sovalkov som är lätt att skärma av. Från köket når du utgången till den härliga balkongen i österläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 35 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 4 av 5
Nummer A1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86