Lägenhet A1402

Planlösning från Horisonten, Malmö, A1402
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, A1402
Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1402
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1402
Planlösning från Horisonten, Malmö, A1402
Situationsplan från Horisonten, Malmö, A1402

Välkommen in, högst upp i huset, till denna genomgående trea. Kronan på denna härliga lägenhet är naturligtvis den stora balkongen där du kan blicka ut över både Öresundsbron och kalkbrottet. Dessutom får du även en stor social yta, bra förvaring och ljusinsläpp från tre väderstreck.

Välkommen in, högst upp i huset, till denna stora trea. I entrén finns plats för avhängning och förvaring i en praktisk klädkammare samt en skjutdörrsgarderob lite längre in. Där hittar du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp. Vidare in i hemmet finner du det större sovrummet som har en väl tilltagen skjutdörrsgarderob och fönster i österläge.

På motsatt sida om entrén hittar du hemmets gästtoalett samt ett sovrum som du har möjlighet att välja bort för att göra vardagsrummet ännu större. Köket smälter samman med vardagsrummet och skapar en stor social yta med ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns dessutom en köksö som gör middagsbjudningarna ännu trevligare. Till sist har du den stora balkongen i västerläge som får en svårslagen utsikt över både Öresundsbron och kalkbrottet. Perfekt för långa sommarkvällar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 94 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 5
Nummer A1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186