Lägenhet 2 rok, 54 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, B1103
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, B1103
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1103
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1103
Planlösning från Horisonten, Malmö, B1103
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1103

Denna välplanerade tvåa bjuder på en stor social yta, ett praktiskt vinkelkök och naturligtvis en riktigt härlig balkong med fantastisk utsikt över både Öresundsbron och kalkbrottet. Dessutom får sovrummet en egen klädkammare som tar hand om förvaringen.

Här möts du av en entré med plats för avhängning i en skjutdörrsgarderob. Direkt till vänster når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp. Vidare in hittar du sovrummet som får en egen klädkammare. Vinkelköket och vardagsrummet smälter samman för att skapa en trevlig social yta där du enkelt kan bjuda vänner på middag. Självklart avslutas hemmet med en härlig balkong i västerläge och svårslagen utsikt över både Öresundsbron och kalkbrottet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 54 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2 av 6
Nummer B1103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86