Lägenhet B1201

Planlösning från Horisonten, Malmö, B1201
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, B1201
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1201
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1201
Planlösning från Horisonten, Malmö, B1201
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1201

Denna välplanerade tvåa bjuder på en trevlig social yta och en härlig balkong i österläge. Det halvöppna vinkelköket gör att du fortfarande kan delta i samtalen i vardagsrummet när du rör runt i maten. I sovrummet hittar du dessutom en praktisk skjutdörrsgarderob som tar hand om förvaringen.

Välkommen in till en välplanerad tvåa. Här möts du av en entré med plats för avhängning i en praktisk skjutdörrsgarderob. Direkt till vänster har du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en arbetsbänk och väggskåp. Vidare in hittar du den sociala ytan där vardagsrummet smälter samman med det halvöppna vinkelköket. Från vardagsrummet når du även balkongen i österläge samt sovrummet som får en smidig skjutdörrsgarderob

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 46,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 6
Nummer B1201
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186