Lägenhet B1402

Planlösning från Horisonten, Malmö, B1402
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, B1402
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1402
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1402
Planlösning från Horisonten, Malmö, B1402
Situationsplan från Horisonten, Malmö, B1402

Denna trevliga tvåa, högt upp i huset, bjuder på en stor social yta, ett praktiskt vinkelkök och naturligtvis en riktigt mysig balkong med utsikt över Öresundsbron och kalkbrottet. I sovrummet hittar du en klädkammare som tar hand om förvaringen.

Välkommen in, högt upp i huset, till en ljus och härlig tvåa. Här möts du av en entré där du kan hänga av dig ytterkläderna i en praktisk skjutdörrsgarderob. Direkt till vänster når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en arbetsbänk och väggskåp. Längre in hittar du en stor öppen yta där vinkelköket och vardagsrummet smälter samman, här finns även utgången till den mysiga balkongen i västerläge med utsikt över både Öresundsbron och kalkbrottet. Sovrummet, som ligger intill vardagsrummet, får en klädkammare som tar hand om förvaringen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 43 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 6
Nummer B1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86