Lägenhet C1004

Planlösning från Horisonten, Malmö, C1004
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, C1004
Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1004
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1004
Planlösning från Horisonten, Malmö, C1004
Situationsplan från Horisonten, Malmö, C1004

I den här rymliga ettan på entrévåningen njuter du av en stor uteplats i västerläge med fin utsikt över både gården och kalkbrottet. Den sociala planlösningen ger gott om plats för både matlagning och umgänge med vänner samtidigt som klädkammaren bjuder på extra bra förvaring.

När du kommer in möts du av en entré med plats för avhängning. Här finns även en garderob och klädkammare som rymmer en hel del skor och kläder. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Entrén öppnar upp sig mot hemmets kombinerade kök och vardagsrum som smälter samman till en ljus och rymlig social yta. I köket hittar du ett praktiskt städskåp för mer förvaring. Avskilt, längst in i rummet, finns även den mysiga sovdelen.  

Utanför breder den härliga uteplatsen ut sig. Med sitt sköna västerläge och spektakulära utsikt mot gården och kalkbrottet blir den snabbt en favoritplats under sommarmånaderna, med gott om plats för middagar med familj och vänner.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 40 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 5
Nummer C1004
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Egenskaper Klädkammare, Sovalkov, Uteplats

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186