Lägenhet 2 rok, 50 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, D1301
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, D1301
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1301
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1301
Planlösning från Horisonten, Malmö, D1301
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1301

Välkommen in i denna rymliga och sociala tvåa med öppen planlösning och vinkelkök. Här blir den rymliga balkongen en underbar plats för middagar och umgänge under sommarhalvåret. Dessutom underlättas vardagen av bra förvaring.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob och ett städskåp som gör det enkelt att hålla ordning på städprylarna. Direkt till vänster når du det helkaklade badrummet. Det är utrustat med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både en tilltagen soffa med fåtöljer och matplats för flera gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta. Utanför breder den härliga balkongen ut sig och blir ett extra rum under sommarhalvåret, som gjord för mysiga middagar när vännerna kommer förbi.

Längst in i hemmet ligger det ljusa och rymliga sovrummet som har ett fint ljusinsläpp från det stora fönstret och en skjutdörrsgarderob med plats för en hel del skor och kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Reserverad
Pris 1 995 000 kr
Månadskostnad 2 987 kr
Boarea 50 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 6
Nummer D1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Egenskaper Balkong
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86

Räkna på kostnaden för ditt nya boende