Lägenhet D1501

Planlösning från Horisonten, Malmö, D1501
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, D1501
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1501
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1501
Planlösning från Horisonten, Malmö, D1501
Situationsplan från Horisonten, Malmö, D1501

Högst upp i huset hittar du denna generösa trea med stor balkong i perfekt söderläge och spektakulär utsikt över både gården och kalkbrottet. Här njuter du av en öppen social planlösning, ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, dubbla badrum och riktigt bra förvaring. Välkommen upp!

När du kommer in möts du av en ljus och inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob, ett städskåp som gör det enkelt att hålla ordning på städprylarna och det största av hemmets två helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Entrén öppnar upp sig mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Rummet badar i ljus från de stora fönstren och rymmer både en tilltagen soffa med fåtöljer och matplats för många gäster.

I köksdelen ger vinkelköket och köksön extra arbetsyta samtidigt som det lilla fönstret mot kalkbrottet gör det extra trevligt att laga mat. Vid vardagsrumdelen hittar du även en stor klädkammare med fönster som släpper in dagsljus. Behöver du ingen klädkammare kan du välja bort den för att få ett större vardagsrum.

Utanför breder den stora balkongen ut sig. Med sitt soliga söderläge och sin vackra utsikt över både gården och kalkbrottet blir den en given favoritplats för umgänge under sommarhalvåret. Som gjord för bruncher och middagar med familj och vänner.

I hemmets andra del ligger det andra badrummet med dusch som underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig iordning samtidigt. Längst in i hemmet, avskilt från de sociala delarna, ligger de två härliga sovrummen som båda har ett fint ljusinsläpp. Det största har dessutom en lång skjutdörrsgarderob med plats för en hel del skor och kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 94 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 6
Nummer D1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Egenskaper Balkong, Etagelägenhet, Klädkammare

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186