Lägenhet 5 rok, 103 kvm

Planlösning från Horisonten, Malmö, R-2
1 / 2 - Planlösning från Horisonten, Malmö, R-2
Situationsplan från Horisonten, Malmö, R-2
2 / 2 - Situationsplan från Horisonten, Malmö, R-2
Planlösning från Horisonten, Malmö, R-2
Situationsplan från Horisonten, Malmö, R-2

Välkommen in till ett ljust och välplanerat radhus med dubbla uteplatser, vinkelkök och sociala ytor. Här kan du njuta av båda uteplatserna samtidigt som du alltid har möjligheten att sätta dig ute på den gemensamma gården. Det blir med andra ord många trevliga sommarkvällar när du flyttar in här.

Du når detta radhus via den lummiga gården. Först möts du av hemmets främre uteplats med ett praktiskt förråd. Vidare in i entrén finns en skjutdörrsgarderob med plats för avhängning. Direkt till vänster har du ett helkaklat badrum med dusch. Här finns även tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna har du en praktisk arbetsbänk och väggskåp. I tvättstugan finns dessutom ett teknikskåp med städskåp.

Längre in finns en stor social yta där vinkelköket och vardagsrummet smälter samman vilket gör det roligare att laga mat tillsammans och ger lite mer utrymme till middagsbjudningar. Från vardagsrummet når du utgången till hemmets andra uteplats i härligt söderläge.

På ovanvåningen ligger den lite mer avskilda delen. Här finns tre sovrum varav två har egen klädkammare. Det största sovrummet får fönster mot den trevliga innergården. Det finns ett helkaklat badrum med badkar samt ett mysigt allrum med plats för soffa och tv.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 103 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 1 av 5
Nummer R-2
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2022 november

Ansvariga kontaktpersoner

Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86