Söder om Allén Bunkeflostrand, Malmö

Söder om Allén

I barnens område Bunkeflostrand, precis i närheten av den vackra kastanjeallén, växer ett nytt område snart fram. I Söder om Allén hittar du kedjehus på 135-150, radhus på 135 och villor på 125 kvadrat. Husen passar med andra ord alla, från den lilla familjen till dig som söker en rymlig bostad. Oavsett vad du väljer har alla bostäder stort fokus på hållbarhet. När du flyttar in här bidrar du till en grönare framtid och minskar ditt eget klimatavtryck.

Välkommen till familjedrömmen
Livet i det nybyggda området Söder om Allén är en dröm för hela familjen. Runt om småhusområdet väntar en fantastisk park och naturstråk med lekplatser och utegym. De lugna gatorna och den gröna kvartersparken i mitten gör det här kvarteret till en fin och trygg plats att växa upp på. Att flytta in i ett nybyggt hus innebär dessutom att du slipper lägga både tid och pengar på renoveringar och får tid över till allt det du tycker är härligt i livet.

Hållbart i Söder om Allén
I Söder om Allén har vi som ambition att alla bostäder kommer att bli NollCO2-certifierade. Det betyder att när du flyttar in här bor du på ett sätt som minskar dina klimatavtryck drastiskt. Husen här har egna solcellsanläggningar på taken och det gör att du minskar dina driftkostnader. Dessutom är alla materialen i husen valda med fokus på kvalitet och med så låga koldioxidutsläpp som möjligt. Söder om Allén är ett stort steg för oss alla i resan mot en hållbar framtid.

Livet invid havet
Bunkeflostrand ligger placerat mellan Limhamn och Klagshamn invid Bunkeflo strandängar. Här har du havet, naturreservatet med betande djur och de vida vyerna över Öresundbron en cykeltur bort. Under vackra helger kan du och din familj packa ryggsäcken och ta er ut längs de härliga promenad- och löpstråk vid brofästet. När sommardagarna blir varma kan ni cykla till badbryggorna på Sibbarp eller spendera dagen vid barnvänliga Klagshamns strand.

En smidig vardag
Att bo i Söder om Allén innebär att ha nära till det du behöver i din vardag. Här ligger förskola, grundskola, vårdcentral, matbutik och bra kommunikationer på ett trevligt promenadavstånd. Bussarna tar dig in till Malmö på bara 30 minuter och dessutom kan du ta dig in till Köpenhamns storstadsmyller med allt vad det innebär på under en timme. Bunkeflostrand är ett område för dig som vill lämna citylivet men ändå ha det trevliga utbudet av restuauranger, caféer och kultur inom räckhåll.

Fakta om projektet

Pris Kommer snart
Typ av bostad Kedjehus, Radhus, Villor
Säljstart Den 10:e oktober
Inflyttning Planerad från våren 2024

Ansvariga kontaktpersoner

Nicklas Björklund

Nicklas Björklund

070-746 31 67
Max Nilsson

Max Nilsson

073-533 26 21

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!