Hus för alla familjer – stora som små

Barnens kvarter i Bunkeflostrand

I idylliska Söder om Allén är gatorna lugna och de mysiga trädgårdarna gröna. Att bo här innebär både en frihet och en trygghet för hela familjen. Mitt i området blir kvartersparken en naturlig mötesplats för både stora och små där dina nya grannar blir till goda vänner. Alla fyra hustyperna har varierande fasader helt i trä eller tegel, eller en mix av tegel och trä vilket ger karaktär till området. Kedjehuset Vidar har en fasad i svart trä, rött eller gulvitt tegel med mönstermurning. Även kedjehuset Vilma är i svart trä eller gulvitt tegel med antracitgrå träfasad på tillbyggnaden. Bland radhusen Alva finns tegelfasader i två olika kulörer och mönstermurning sätter en fin prägel på husen. Enplanshuset Viken har fasader i trä i flera olika kulörer. Samtliga hustyper har ett smart förråd med olika placeringar på tomten.

Radhuset Alva

När du flyttar in i radhuset Alva kommer du snart att upptäcka att de 135 kvadraten är skräddarsydda för familjelivet. Utanför den stora uteplatsen finns ett praktiskt förråd som hjälper dig att hålla ordning på familjens leksaker och trädgårdsredskap. Pergolan vid entrén ger en ombonad och välkomnande känsla när du kommer hem.

Skräddarsytt hem för familjen i radhuset Alva

Köket i radhuset är fullt utrustat med energiklassade vitvaror och har släta vita luckor från Marbodal i grundutförande. Här finns praktiska lösningar som bra förvaring och två badrum som får vardagen att flyta på lite smidigare, men även härliga sociala ytor och en stor uteplats för sköna lediga helger.

Härligt allrum och flexibel övervåning i radhuset Alva

På övervåningen hittar du flera sovrum och ett allrum, men planlösningen är flexibel så att du kan skapa ett hem som passar just din familj.

Villa Viken

I luftiga enplansvillan Viken får du stora sällskapsytor, både inomhus och utomhus. Andra änden av huset är mer privat med sovrum och ett allrum. Många praktiska lösningar som tvättstuga med egen ingång, dubbla badrum och klädkammare gör din vardag smidig när du har flyttat in. Utanför huset finns plats för bilen och ett praktiskt förråd där du kan förvara trädgårdsredskap och leksaker.

Stora sällskapsytor, både inomhus och utomhus i villa Viken

Den sociala delen av hemmet utgörs av det trevliga vinkelköket som öppnar upp sig mot den gemensamma matplatsen och vardagsrummet. Under sommaren kan du flytta ut både frukost och middag till den generösa uteplatsen med många soltimmar.

Ett kök för mästerkocken i villa Viken

Köket är fullt utrustat med energiklassade vitvaror och har släta vita luckor från Marbodal i grundutförande.

Kedjehuset Vidar

Drömmer du om en välplanerad bostad med smart förvaring och härliga sociala ytor? Då har du hittat hem. Här på 135 ljusa kvadrat i kedjehuset Vidar kommer din familj och era små och stora vänner att trivas.

Hemlängtan i kedjehuset Vidar

Moderna och praktiska lösningar som två badrum, ett på varje våningsplan, gör livet bekvämt här. Husets övervåning rymmer flera sovrum och ett allrum. Planlösningen är flexibel så att du kan skapa ett hem som passar just din familj. Kedjehusets kök är fullt utrustat med energiklassade vitvaror och har släta vita luckor från Marbodal i grundutförande. Utanför huset finns plats för bilen och ett praktiskt förråd rymmer leksaker och trädgårdsredskap. Den mysiga uteplatsen kommer att ge dig många sköna stunder i solen – något av det bästa med att bo i ett hus.

Kedjehuset Vilma

När barnen växer och skorna innanför ytterdörren blir fler vaknar ofta drömmen om ett större hem. En rymligare entré, egna rum till alla och stora sociala ytor för både barnkalas och trevliga middagar med nya grannar. Känner du igen dig? Upptäck Vilma, ett luftigt kedjehus på 150 kvadrat med en flexibel planlösning som ger dig möjlighet att skapa utrymmen som passar just din familj.

Rum för livet i kedjehuset Vilma

Hemmets kök har rum för en stor matplats och är fullt utrustat med energiklassade vitvaror och har släta vita luckor från Marbodal i grundutförande. Två badrum, ett på varje våning och bra förvaring underlättar familjelivet här. Från vardagsrummet når du den stora uteplatsen som har gott om utrymme för att möblera med både solstolar, grill, matplats och krukor. I det praktiska förrådet kan du förvara trädgårdsredskap och leksaker, och på husets framsida kan du parkera bilen.

Skanska Bostad i sociala medier