Hidden

Den nya idyllen i Bunkeflostrand

Omgiven av lummiga parker och med utsikt över Öresund längs horisonten växer mysiga Gottorps Hage fram. Här bor du i ett tryggt, familjärt och klimatsmart småhuskvarter mitt i populära Bunkeflostrand, endast en halvtimmes bussresa från centrala Malmö. Välkommen hem!

Nära till allt

I Gottorps Hage har du både förskolor, skolor och mataffär inom gångavstånd. Busshållplatsen ligger bara 5 minuter bort och med cykel är du vid havet på nolltid. De familjevänliga omgivningarna ger frihet åt både vuxna och barn, som tryggt cyklar runt mellan kvarterets kompisar. Och från Hyllie station, bara tio minuters bussresa från Gottorps Hage, tar du dig smidigt till Köpenhamn och andra resmål.

I närområdet kantas de skånska slätterna av hav och grönska. Här breder den lummiga naturen ut sig i mysiga parker och längs löp- och promenadstråk.

En dag vid vattnet varje dag

Det är något speciellt med att bo nära vattnet. I Gottorps Hage är det bara en cykeltur bort. Med sitt rika djurliv och fikaplatser med förtrollande vyer är havet det perfekta utflyktsmålet. Redo att underhålla både stora och små under många söndagar framöver.

Åk till Köpenhamn, centrala Malmö och tillbaka

Trots det naturnära läget är storstadens puls närmare än man kan tro. Bussen tar dig till Hyllie station på 10 minuter och 3 minuter senare är du mitt i centrala Malmö. På mindre än en timme från hemmet når du dessutom Nordens hippaste restaurangstad. Med de snabba tågen är de soliga uteserveringarna i Köpenhamn aldrig långt borta.

Cykelavstånd till stranden

Om du och din familj gillar att röra på er så har ni härliga promenad- och löpstråk vid brofästet nära till hands och under varma sommardagar kan ni ta ett dopp vid badbryggorna på Sibbarp eller vid barnvänliga Klagshamns strand.

Shoppa loss när du vill

Om du vill shoppa så kan du hoppa på bussen till Emporia som har allt från de stora kedjorna till de lite mindre, specialiserade butikerna. Här hittar du till exempel en familjeägd glassbar med hemmagjord sorbet och glass. För dig som älskar riktigt god choklad kan du även besöka chokladcafét med godsaker tillverkade på belgisk choklad. Det är sådana detaljer som gör vardagen lite härligare i Gottorps Hage.

Mat, kultur och underhållning

I Malmö händer det alltid något kul! Här finns massor av mysiga caféer och restauranger samt underhållning för hela familjen. Från klätterparker och badhus till bio, barnteater och musikfestivaler. På Malmö Arena får du dessutom uppleva världstjärnor och hypade sportevenemang – bara en halvtimmes bussresa från hemmet.