Hidden

Välkommen!

Måndagen den 13:e mars finns nya bostäder till salu i barnens kvarter Söder om Allén, i populära Bunkeflostrand. Då får du ett större urval bostäder att välja mellan.

Träffa oss i vårt visningshem
Vill du prata med oss på plats? Måndag den 13:e mars med start kl. 17.00 finns vi tillgängliga i vårt visningshem på Bomhögsgatan 60 för att svara på alla dina frågor. 
Passa på att uppleva hur en nybyggd bostad från Skanska kan se ut. Om du hellre vill ringa, så når du oss på nummer 010-448 20 20. I vår bostadsväljare kan du göra en rundtur i kvarteret och se hur solen rör sig över husen från vacker morgon till kvällens rosa himmel. Här kan du hitta just det hem som uppfyller dina drömmar. Du kan kika på planlösningar och inspireras av härliga bilder. Resan mot ditt nya hem börjar på måndag den 13:e mars. Och du, vi är med dig hela vägen!

1. Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan till det här kvarteret, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just den bostad du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa en bostadsrätt i kvarteret.

2. Hitta din bostad i bostadsväljaren

Ta dig tid att gå igenom bostäderna i bostadsväljaren. Vilken hustyp passar dig och din familj bäst? Vill du bo i radhus, kedjehus eller villa? Passar den lilla trädgården dig bättre? Bor du helst nära den mysiga kvartersparken eller hellre mot kastanjallén? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val.

 

 

3. Gör din köpanmälan

Nu får du en ny chans att göra en köpanmälan. Anmälan till bostäderna i Söder om Allén öppnar kl. 12.00, måndagen den 13:e mars. Det innebär att du anmäler ditt intresse för en eller flera bostäder som du vill köpa. Det är viktigt att du rangordnar och placerar den bostaden du är mest intresserad av först. Välj dina favoriter och skicka senast torsdagen den 16:e marskl. 20.00.

4. Din mäklare går igenom köpanmälningar

När tiden för köpanmälan löper ut torsdagen den 16:e mars, kl. 20.00, stänger din mäklare möjligheten att anmäla köpintresset för bostäderna. Då börjar mäklaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

5. Din mäklare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din mäklare. Då får du chansen att välja den bostad som passar dig allra bäst. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

6. Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen dags att skriva kontrakt. Avtalet är ett bindande kontrakt och det ger dig rätt att köpa din bostad. I samband med tecknandet betalar du 300 000 kr i handpenning.

Stort grattis till din nya bostad i Söder om Allén!

En extra trygghet utan kostnad när du vill flytta

Vårt skräddarsydda trygghetspaket Skanska GodAffär™ ingår alltid utan extra kostnad när du köper en bostad från oss. Den skyddar dig mot dubbla boendekostnader i 12 månader efter tillträde. Du får dessutom ett tillträdesskydd, kampanjgaranti och en begränsning av dina kostnader vid sjukdom eller arbetslöshet före tillträde.

Har du några frågor? Kontakta oss!