Hidden

Välkommen!

Onsdagen den 3:e april är det säljpremiär för Väster om Allén, i det populära kvarteret Söder om Allén i Bunkeflostrand. Då får du ett stort urval bostäder att välja mellan där du även i stor utsträckning kan göra inredningsval. 

Träffa oss i vårt visningshem
Vill du prata med oss på plats? Söndagen den 7:e april med start kl. 11.00 finns vi tillgängliga i våra visningshem på Havsnejlikegatan 3 och 5 för att svara på alla dina frågor. 
Passa på att uppleva hur en nybyggd bostad från Skanska kan se ut. I vår bostadsväljare kan du göra en rundtur i kvarteret och se hur solen rör sig över husen från vacker morgon till kvällens rosa himmel. Här kan du hitta just det hem som uppfyller dina drömmar. Du kan kika på planlösningar och inspireras av härliga bilder. Resan mot ditt nya hem börjar på onsdag den 3:e april. Och du, vi är med dig hela vägen!

1. Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan till det här kvarteret, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just den bostad du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa ett hus i kvarteret.

2. Hitta din bostad i bostadsväljaren

Ta dig tid att gå igenom bostäderna i bostadsväljaren. Vilken hustyp passar dig och din familj bäst? Vill du bo i radhus, kedjehus eller villa? Passar den lilla trädgården dig bättre? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val.

 

 

3. Gör din köpanmälan

Nu får du en chans att göra en köpanmälan. Anmälan till bostäderna i Väster om Allén öppnar kl. 12.00, onsdagen den 3:e april. Det innebär att du anmäler ditt intresse för en eller flera bostäder som du vill köpa. Det är viktigt att du rangordnar och placerar den bostaden du är mest intresserad av först. Välj dina favoriter och skicka senast måndagen den 8:e aprilkl. 12.00

Finns inte ditt drömhem till salu ännu? Kontakta mäklare för att redan nu prata om den bostad du är mest intresserad av. 

4. Din mäklare går igenom köpanmälningar

När tiden för köpanmälan löper ut måndagen den 8:e april, kl. 12.00, stänger din mäklare möjligheten att anmäla köpintresset för bostäderna. Då börjar mäklaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

5. Din mäklare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din mäklare. Då får du chansen att välja den bostad som passar dig allra bäst. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

6. Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen dags att skriva kontrakt. Avtalet är ett bindande kontrakt och det ger dig rätt att köpa din bostad. I samband med tecknandet betalar du 300 000 kr i handpenning.

Stort grattis till din nya bostad i Väster om Allén!

En extra trygghet utan kostnad när du vill flytta

Vårt skräddarsydda trygghetspaket Skanska GodAffär™ ingår alltid utan extra kostnad när du köper en bostad från oss. Den skyddar dig mot dubbla boendekostnader i 12 månader efter tillträde. Du får dessutom ett tillträdesskydd och en begränsning av dina kostnader vid sjukdom eller arbetslöshet före tillträde.

Har du några frågor? Kontakta oss!