Hidden

Välkommen!

Måndagen den 12:e juni är det säljpremiär för Ankaret Ägarlägenheter i Limhamns Sjöstad. Här får du en unik chans att investera i en ägarlägenhet där du äger din bostad – på riktigt! På säljpremiären får du ett stort urval bostäder att välja mellan.

Träffa oss i nya visningshemmet
Vill du prata med oss på plats? Måndagen den 12:e juni mellan kl. 17.00-19.00
bjuder vi in till vårt alldeles nya visningshem i grannkvarteret Havsbrynet som du hittar på Packhusgatan 27, för att svara på alla dina frågor. I vår bostadsväljare kan du göra en rundtur i huset och se hur solen rör sig över gården och balkongerna från vacker morgon till kvällens rosa himmel. Här kan du hitta just den bostad som passar dig och dina behov. Du kan kika på planlösningar och inspireras av härliga bilder. Resan mot din nya bostad börjar på måndag den 12:e juni. Och du, vi är med dig hela vägen!

1. Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan till det här kvarteret, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just den bostad du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa en ägarlägenhet i kvarteret.

2. Hitta din bostad i bostadsväljaren

Ta dig tid att gå igenom bostäderna i bostadsväljaren. Vilken bostad passar dig? Vill du ha en balkong med kvällssol eller morgonsol? Bor du helst högst upp i huset eller mot den gröna innergården? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val.

3. Gör din köpanmälan

Nu har du chans att göra en köpanmälan. Anmälan till ägarlägenheterna i Ankaret öppnar kl. 12.00, måndagen den 12:e juni. Det innebär att du anmäler ditt intresse för en eller flera bostäder som du vill köpa. Det är viktigt att du rangordnar och placerar den bostaden du är mest intresserad av först. Välj dina favoriter och skicka senast torsdagen den 15:e juni, kl. 12.00.

4. Din mäklare går igenom köpanmälningar

När tiden för köpanmälan löper ut torsdagen den 15:e juni, kl. 12.00, stänger din mäklare möjligheten att anmäla köpintresset för ägarlägenheterna. Då börjar mäklaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

5. Din mäklare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din mäklare. Då får du chansen att välja den bostad som passar dig allra bäst. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

6. Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen tid för att skriva kontrakt. När du har bestämt dig skriver du på ett köpe- och entreprenadavtal och betalar en handpenning på 300 000 kr inom 10 dagar efter kontraktsskrivning. Slutbetalning plus eventuella tillval erläggs på tillträdesdagen.

Stort grattis till din nya bostad i Ankaret Ägarlägenheter!

Se filmen om Ankaret Ägarlägenheter och hur köpprocessen går till

En extra trygghet utan kostnad när du vill flytta

Vårt skräddarsydda trygghetspaket Skanska GodAffär™ ingår alltid utan extra kostnad när du köper en bostad från oss. Den skyddar dig mot dubbla boendekostnader i 12 månader efter tillträde. Du får dessutom ett tillträdesskydd, kampanjgaranti och en begränsning av dina kostnader vid sjukdom eller arbetslöshet före tillträde.

Har du några frågor? Kontakta oss!

  • Daniel Karlsson

    Reg. mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
  • Alexander Karlsson

    Reg. mäklare, Svensk Fastighetsförmedling