Välkommen hem till havsnära Ankaret

Kasta ankar och ta sista chansen att få kalla dig Sjöstadsbo i vackra Limhamn! Detta är hem för dig som gärna bor mindre men uppskattar sociala ytor och praktiska lösningar. Skjutdörrsgarderob i hallen och kombimaskin i badrummet är några exempel. Kvarterets samtliga 1,5:or - 2:or har balkong eller uteplats.

Bo utan avgift i 24 månader

Om du köper ett hem i Brf Ankaret får du bo utan månadsavgift i två år. Det innebär att du får en hel del pengar över som du kan använda till andra saker i ditt liv. Du kan till exempel få ett riktigt bra försprång på din amortering. Erbjudandet gäller aktuella bostäder till salu i Brf Ankaret och om du skriver på ett kontrakt senast 29 februari 2024. Hela kostnaden tas av Skanska och belastar inte bostadsrättsföreningen.

Titta närmare på Ankarets luftiga tvåor på 51,5 - 57,5 kvadrat

Planlösningarna är öppna och sociala och flera av hemmen har spännande vinklar. Om du väljer en tvåa får du riktigt bra förvaring i flera skjutdörrsgarderober och i vissa av hemmen finns det även en klädkammare eller förråd. Flyttar du in här kan du njuta av sommaren på en rymlig balkong eller uteplats, eller öppna upp din franska balkong.

Har du några frågor? Kontakta oss!

  • Daniel Karlsson

    Reg. mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
  • Alexander Karlsson

    Reg. mäklare, Svensk Fastighetsförmedling