Hidden

Välkommen!

Torsdagen den 9:e maj kommer det en ny chans till en bostadsrätt i populära Ankaret som blir det sista kvarter nära vattnet i Limhamns Sjöstad. Missa inte chansen att få kalla dig Sjöstadsbo du med! 

Visning söndag den 12/5

Du är välkommen på visning den 12 maj. Välj den tid som passar dig bäst: kl. 13:00, 13:45 eller 14:30. Även om Ankaret fortfarande är under uppbyggnad och lägenheterna inte är helt färdigställda, kommer du att få en god uppfattning om planlösningarna och utsikten. Antalet besökare för varje visning är begränsat, så för att garantera din plats är det viktigt att du anmäler dig i förväg. Vänligen kontakta mäklaren för Ankaret, Daniel Karlsson, för att boka din visningstid.

1. Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan till det här kvarteret, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just den bostad du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa en bostadsrätt i kvarteret.

2. Hitta din bostad i bostadsväljaren

Ta dig tid att gå igenom bostäderna i bostadsväljaren. Vilken bostad passar dig? Vill du ha en balkong med kvällssol eller morgonsol? Bor du helst högst upp i huset eller mot den gröna innergården? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val.

3. Gör din köpanmälan

Nu har du chans att göra en köpanmälan. Anmälan till bostadsrätterna i Ankaret öppnar kl. 12.00, torsdagen den 9 maj. Det innebär att du anmäler ditt intresse för en eller flera bostäder som du vill köpa. Det är viktigt att du rangordnar och placerar den bostaden du är mest intresserad av först. Välj dina favoriter och skicka senast måndagen den 13 maj, kl. 23.59.

4. Din mäklare går igenom köpanmälningar

När tiden för köpanmälan löper ut måndagen den 13 maj, kl. 23.59, stänger din mäklare möjligheten att anmäla köpintresset för bostadsrätterna. Då börjar mäklaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

5. Din mäklare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din mäklare. Då får du chansen att välja den bostad som passar dig allra bäst. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

6. Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen tid för att skriva kontrakt. Förhandsavtalet är det första bindande kontraktet du skriver och det ger dig rätt att köpa din bostad. I samband med tecknandet betalar du 2,5% av köpesumman.

Stort grattis till din nya bostad i Ankaret!

Se filmen om Ankaret och hur köpprocessen går till

En extra trygghet utan kostnad när du vill flytta

Vårt skräddarsydda trygghetspaket Skanska GodAffär™ ingår alltid utan extra kostnad när du köper en bostad från oss. Den skyddar dig mot dubbla boendekostnader i 12 månader efter tillträde. Du får dessutom ett tillträdesskydd, kampanjgaranti och en begränsning av dina kostnader vid sjukdom eller arbetslöshet före tillträde.

Har du några frågor? Kontakta oss!

  • Daniel Karlsson

    Reg. mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
  • Alexander Karlsson

    Reg. mäklare, Svensk Fastighetsförmedling