Hidden

Välkommen!

Tisdagen den 21:a mars är det säljpremiär för bostadsrätterna i populära Ankaret som blir vårt sista kvarter i Limhamns Sjöstad. Missa inte chansen att få kalla dig Sjöstadsbo du med! På säljpremiären får du ett stort urval bostäder att välja mellan.

Träffa oss på mäklarens kontor
Vill du prata med oss på plats? Tisdagen den 21:a mars mellan kl. 17.00-18.00
finns vi tillgängliga på Svensk Fastighetsförmedling som du hittar på Beringsgatan 2 i Malmö, för att svara på alla dina frågor. Om du hellre vill ringa, så når du oss på nummer 010-448 20 20. I vår bostadsväljare kan du göra en rundtur i huset och se hur solen rör sig över gården och balkongerna från vacker morgon till kvällens rosa himmel. Här kan du hitta just det hem som uppfyller dina drömmar. Du kan kika på planlösningar och inspireras av härliga bilder. Resan mot ditt nya hem börjar på tisdag den 21:a mars. Och du, vi är med dig hela vägen!

1. Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan till det här kvarteret, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just den bostad du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa en bostadsrätt i kvarteret.

2. Hitta din bostad i bostadsväljaren

Ta dig tid att gå igenom bostäderna i bostadsväljaren. Vilken bostad passar dig? Vill du ha en balkong med kvällssol eller morgonsol? Bor du helst högst upp i huset eller mot den gröna innergården? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val.

3. Gör din köpanmälan

Nu har du chans att göra en köpanmälan. Anmälan till bostadsrätterna i Ankaret öppnar kl. 12.00, tisdagen den 21:a mars. Det innebär att du anmäler ditt intresse för en eller flera bostäder som du vill köpa. Det är viktigt att du rangordnar och placerar den bostaden du är mest intresserad av först. Välj dina favoriter och skicka senast torsdagen den 23:e mars, kl. 20.00.

4. Din mäklare går igenom köpanmälningar

När tiden för köpanmälan löper ut torsdagen den 23:e mars, kl. 20.00, stänger din mäklare möjligheten att anmäla köpintresset för bostadsrätterna. Då börjar mäklaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

5. Din mäklare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din mäklare. Då får du chansen att välja den bostad som passar dig allra bäst. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

6. Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen tid för att skriva kontrakt. Förhandsavtalet är det första bindande kontraktet du skriver och det ger dig rätt att köpa din bostad. I samband med tecknandet betalar du 2,5% av köpesumman.

Stort grattis till din nya bostad i Ankaret!

Se filmen om Ankaret och hur köpprocessen går till

En extra trygghet utan kostnad när du vill flytta

Vårt skräddarsydda trygghetspaket Skanska GodAffär™ ingår alltid utan extra kostnad när du köper en bostad från oss. Den skyddar dig mot dubbla boendekostnader i 12 månader efter tillträde. Du får dessutom ett tillträdesskydd och en begränsning av dina kostnader vid sjukdom eller arbetslöshet före tillträde.

Har du några frågor? Kontakta oss!

  • Daniel Karlsson

    Reg. mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
  • Alexander Karlsson

    Reg. mäklare, Svensk Fastighetsförmedling