Upptäck nya bostäder i Limhamn

Vi kommer utveckla bostäder och lokaler med rätt förutsättningar för att skapa mångfald och god service. Moderna hyresrätter kommer blandas med eftertraktade bostadsrätter och skapa en tätare bebyggelse som formar ett mer livfullt och hållbart kvarter för alla. Den täta blandstaden med begränsad trafik ger dig en säkrare tillvaro i vardagen, där du kan låta barnen springa fritt och leka i området. I Limhamn bygger vi ett skönt, hållbart område för alla som vill bo med närhet till havet.

Bostadsrätter i Limhamns Sjöstad

Det är lätt att förälska sig i vardagen i Limhamns Sjöstad. I det nya området bor du granne med ett glittrande Öresund, inramad av en vacker horisont som skiftar med väder och vindar. I din omgivning finns dessutom allt du behöver – Malmö citys breda utbud och Limhamns småstadsidyll, kultur och skolor, öppna fält och djupblått hav. Här blir varje dag en dag vid havet, med förtrollande utsikt och härligt umgänge nere i småbåtshamnen eller i parken med den nya lekplatsen.

Hyresbostäder i Limhamns Sjöstad

Nu när Limhamns Sjöstad fortsätter att växa planerar vi för kvarter med ännu flera möjligheter som hyresrätter och lokaler för att skapa mångfald och god service i området. Som fastighetsägare och hyresvärd i det nya området kommer du kunna erbjuda dina framtida hyresgäster boende i en lugn miljö intill den charmiga småbåtshamnen, Ribersborgs strand och det populära Limhamnsfältet. Dessutom finns Limhamns pittoreska kärna och Malmö City inom ett behagligt avstånd.