Lägenhet 4 rok, 93 kvm

Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1004
1 / 2 - Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1004
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1004
2 / 2 - Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1004
Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1004
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1004

Hitta hem till en social genomgångsfyra på entrévåningen med stor uteplats i härligt västerläge mot gården och matplats med morgonsol. Planlösningen passar perfekt för dig som föredrar ett separat kök och vardagsrum. Hemmet har gott om förvaring i flera skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor, gäst-wc, handdukstork i badrummet samt både tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Härifrån når du ett av hemmets mindre sovrum som har ett lugnt läge mot gården. Här finns förvaring för kläder i en garderob och gott om plats att inreda för ett hemmakontor. Längre in genom hallens passage hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, handdukstork samt både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Mittemot ligger en helkaklad gäst-wc som underlättar morgnarna när flera i familjen ska iväg samtidigt.

Det luftiga vardagsrummet går att inreda med både soffa och fåtölj samt ett hemmakontor. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den stora uteplatsen mot den gröna gården. Här kan du njuta av långa middagar i kvällssolen med vänner. Innanför vardagsrummet hittar du ytterligare ett sovrum som även det har ett lugnt läge mot gården. I det trevliga köket har den stora matplatsen en fin placering framför fönstret. Här kan du starta dagen med frukost i morgonsol. Planlösningen med separat kök och vardagsrum passar dig som till exempel föredrar att laga middag ostört medan dina gäster minglar i vardagsrummet.

Innanför köket hittar du det största sovrummet som har gott om förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp. Här kan du vakna till morgonsolen som strålar in genom ett stort fönster mot öster.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Inredning i din nya bostadsrätt

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Vill du se vilken inredning som är vald för just den här bostaden? Klicka här.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 93 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 0 av 4
Nummer 19-1004
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Aulan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Skanska Bostad i sociala medier