Lägenhet 2 rok, 58,5 kvm

Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1203
1 / 2 - Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1203
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1203
2 / 2 - Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1203
Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1203
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1203

Välkommen in till en rymlig och välplanerad tvåa med trevliga sociala utrymmen. Här kan du njuta av solen många timmar under dagen på en balkong i sydvästligt läge mot gården. Den öppna planlösningen, vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem familj och vänner. Hemmet har gott om förvaring i en klädkammare och badrummet har en kombimaskin som spar på golvutrymmet.

Kliv in i en hall med plats för avhängning samt förvaring av ytterkläder och skor i en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och en smart kombimaskin som spar på golvutrymmet. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den sociala planlösningen, det praktiska vinkelköket, matplats för flera gäster och utrymme att inreda med både soffa och fåtölj är utmärkt för dig som älskar matlagning och att bjuda hem familj och många vänner. Under sommarhalvåret kan du duka upp dina måltider på den stora balkongen med ljuvligt sydvästligt läge. Här har du många soltimmar under dagen och kvällen. I hemmets ljusa och luftiga sovrum har du gott om förvaring för kläder, skor och väskor i en rymlig klädkammare.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 58,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2 av 4
Nummer 21-1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Aulan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Gör en virtuell rundvandring i lägenheten


Skanska Bostad i sociala medier