Lägenhet 3 rok, 75,5 kvm

Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1402
1 / 2 - Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1402
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1402
2 / 2 - Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1402
Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1402
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1402

Hitta hem till en social genomgångstrea med balkong i härligt västerläge mot gården och matplats med morgonsol. Planlösningen passar perfekt för dig som föredrar ett separat kök och vardagsrum. Hemmet har gott om förvaring i flera rymliga skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor samt både tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring av ytterkläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Härifrån når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch samt både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det luftiga vardagsrummet går att inreda med både soffa och fåtölj samt ett hemmakontor. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den mysiga balkongen mot den gröna gården. Här kan du njuta av middag i kvällssolen med vänner. Innanför vardagsrummet hittar du hemmets mindre sovrum som har ett lugnt läge mot gården. I det trevliga köket har matplatsen en fin placering framför fönstret. Här kan du starta dagen med frukost i morgonsol. Planlösningen med separat kök och vardagsrum passar dig som till exempel föredrar att laga middag ostört medan dina gäster minglar i vardagsrummet.

Innanför köket hittar du det större sovrummet som har gott om förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp. Här kan du vakna till morgonsolen som strålar in genom ett stort fönster i österläge.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 75,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 4
Nummer 21-1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Aulan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Skanska Bostad i sociala medier