Lägenhet 2 rok, 52,5 kvm

Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1406
1 / 2 - Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1406
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1406
2 / 2 - Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1406
Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1406
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 21-1406

Välkommen in till en rymlig och välplanerad gaveltvåa med trevliga sociala utrymmen, stor balkong och fönster i två väderstreck. Den öppna planlösningen och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem familj och vänner. Hemmet har gott om förvaring i flera skjutdörrsgarderober och badrummet har både tvättmaskin och torktumlare

Kliv in i en trevlig hall med plats för avhängning samt gott om förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå kombimaskinen finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den sociala planlösningen med matplats för flera gäster och utrymme att inreda med både soffa och fåtölj gör sig perfekt för middag och söndagsbrunch med vänner. Under sommarhalvåret kan du duka upp dina måltider på den stora balkongen och ta vara på sköna morgnar och ljumma kvällar. I sovrummet kan du vakna till morgonsol från det stora fönstret och här har du gott om förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 52,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 4
Nummer 21-1406
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Aulan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Gör en virtuell rundvandring lägenheten


Skanska Bostad i sociala medier