Lägenhet 4 rok, 89 kvm

Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 3-1203
1 / 2 - Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 3-1203
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 3-1203
2 / 2 - Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 3-1203
Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 3-1203
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 3-1203

Välkommen till en ljus gavelfyra med öppen social planlösning, stor matplats och fönster i tre väderstreck. Det här hemmet är som gjort för dig som gillar att bjuda hem vänner. Här kan du njuta av sköna dagar på en stor balkong i söderläge. Vardagen underlättas av både badrum med tvättmaskin och torktumlare och gäst-wc samt bra förvaring i dubbla klädkammare samt.

Kliv in i en hall med plats för avhängning och förvaring av kläder i en garderob. Härifrån når du en liten helkaklad gäst-wc som underlättar vardagen när flera i familjen ska iväg samtidigt.

Det gemensamma köket och vardagsrummet får härligt ljus stora delar av dagen från fönster i både söder- och västerläge. Den generösa matplatsen gör sig fint framför fönstret och vardagrumsdelen går att inreda med både soffa och fåtöljer. Här finns plats för att umgås med vänner och familj. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den stora balkongen i ljuvligt söderläge. Innanför vardagsrummet hittar du ett av hemmets mindre sovrum som har förvaring i en garderob.

I en inre passage som leder mot hemmets mer privata del ligger det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Mitt emot finns en klädkammare som rymmer kläder, skor och sportutrustning. Hemmets större sovrum har fönster i två väderstreck. En klädkammare ger plats åt kläder, skor och väskor. Det mindre sovrummet har förvaring i en garderob och rummet går givetvis bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 5 000 000 kr
Månadsavgift 5 164 kr
Boarea 89 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 3
Nummer 3-1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Aulan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Gör en virtuell rundvandring lägenheten


Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier