Lägenhet 1 rok, 33,5 kvm

Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 3-1302
1 / 2 - Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 3-1302
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 3-1302
2 / 2 - Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 3-1302
Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 3-1302
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 3-1302

Välkommen in till en ljus etta med stora fönster och där du kan njuta av sköna dagar på en balkong i söderläge mot gården. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner. En skjutdörrsgarderob rymmer dina kläder och badrummet har kombimaskin som spar på golvytan.

Kom in i hallen som har förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Redan från hallen upplever du hur ljus den här ettan är. Rummets stora fönster har fint söderläge och under sommarhalvåret förlängs ditt hem med den härliga balkongen mot gården. Här har du sol stora delar av dagen. Inred med en liten matplats och krukor och njut av fina dagar. Den sociala planlösningen, den rymliga matplatsen vid fönstret och vinkelköket passar dig som gärna bjuder hem vänner. Rummet har gott om förvaring i flera garderober.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 33,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 3
Nummer 3-1302
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Aulan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Gör en virtuell rundvandring lägenheten


Skanska Bostad i sociala medier