Svanenmärkta bostäder i Aulan

När du väljer att flytta in här i Aulan tar du ett beslut som gör skillnad. Inte bara för dig och din familj, utan även för planeten. Materialen i din nya bostad är noga utvalda och energianvändningen är lägre än byggkraven i Sverige idag. Dessutom har vi gjort det enkelt för dig att göra klimatsmarta val i din vardag när du har flyttat in. Självklart är Aulan Svanenmärkt, liksom alla bostäder vi bygger.

När du väljer att flytta in här i Aulan tar du ett beslut som gör skillnad. Inte bara för dig och din familj, utan även för planeten. Materialen i ditt nya hem är noga utvalda och energianvändningen är lägre än byggkraven i Sverige idag. Dessutom har vi gjort det enkelt för dig att göra klimatsmarta val i din vardag när du har flyttat in. Självklart är Aulan Svanenmärkt, liksom alla bostäder vi bygger.

Gröna tak som sedumtak bidrar till att sänka koldioxidhalten i luften och att minska mängden dagvatten.

Minskad energianvändning
Solceller
Energieffektiva fönster

Under byggnationen
Effektiva transporter
Grön asfalt
Grön betong
Sedumtak
Giftfria material

Klimatklokt liv
Miljörum för källsortering
Närhet till bra kommunikationer
Individuell mätning av elförbrukning
Individuell mätning av varmvatten

Må bra
Grön innergård för rekreation
Biologisk mångfald
Odlingsplatser
Sittgrupper på gården
Fruktträd
Orangeri
Trygghetsbelysning på gården
Plats för lek

Vill du göra ett hållbart val?

Svanenmärket-Logo_miljömärkt_vit bakgrund.svg

Att välja ett Svanenmärkt hem är ett beslut du kan vara stolt över och som gör skillnad. Inte bara för dig och din familj, utan även för planeten. Här i Aulan kan du vara säker på att allt material är noga utvalt för att ditt hem ska vara fritt från miljö- och hälsoskadliga ämnen. Till exempel kommer träet från hållbara skogsbruk, färgerna innehåller inga farliga lösningsmedel och alla byggprodukter är fria från ftalater och tungmetaller. Här kommer du och din familj med andra ord att kunna leva i en bättre och mer hälsosam inomhusmiljö. Dessutom har Aulan lägre energianvändning än byggkraven i Sverige idag. Vi ställer också tuffa krav på design, kvalitet och funktion för att ditt nya hem ska hålla länge över tid.

Tillsammans påverkar vi klimatutsläpp och naturens resurser i rätt riktning.

Läs om vad Svanenmärkningen innebär