Lägenhet 3 rok, 74,5 kvm

Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1205
1 / 2 - Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1205
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1205
2 / 2 - Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1205
Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1205
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1205

Hitta hem till en social genomgångstrea med balkong i härligt västerläge mot gården och matplats med morgonsol. Planlösningen passar perfekt för dig som föredrar ett separat kök och vardagsrum. Hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor samt både tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring av ytterkläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Härifrån når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch samt både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det luftiga vardagsrummet går att inreda med både soffa och fåtölj samt ett hemmakontor. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den mysiga balkongen mot den gröna gården. Här kan du njuta av middag i kvällssolen med vänner. Innanför vardagsrummet hittar du hemmets mindre sovrum som har ett lugnt läge mot gården. I det trevliga köket har matplatsen en fin placering framför fönstret. Här kan du starta dagen med frukost i morgonsol. Planlösningen med separat kök och vardagsrum passar dig som till exempel föredrar att laga middag ostört medan dina gäster minglar i vardagsrummet.

Innanför köket hittar du det större sovrummet som har gott om förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Här kan du vakna till morgonsolen som strålar in genom ett stort fönster i österläge.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Inredning i din nya bostadsrätt

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Vill du se vilken inredning som är vald för just den här bostaden? Klicka här.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 925 600 kr
Månadsavgift 4 454 kr
Boarea 74,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 4
Nummer 19-1205
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Aulan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier