Lägenhet 1 rok, 35,5 kvm

Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1301
1 / 2 - Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1301
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1301
2 / 2 - Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1301
Planlösning från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1301
Situationsplan från Aulan, Vetenskapen, Mölndal, 19-1301

Välkommen in till en välplanerad och luftig etta där du kan njuta av fina dagar på en stor balkong i sydostligt läge. Det luftiga rummet ger plats åt både middagar med vänner och din sovplats. En skjutdörrsgarderob håller ordning på dina kläder och i badrummet finns en kombimaskin som spar på golvytan.

Kom in i hallen med plats för avhängning och gott om förvaring för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp och linneskåp samt en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Rummet är välplanerat och luftigt. Här kan du välja att inreda med både en trevlig matplats framför fönstret och en skön fåtölj. Sängen får en naturlig plats avskilt från köket. Starta dagen med frukost på den stora balkongen i fint sydostligt läge. Här har du sol många sköna timmar.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Kommande
Pris 2 145 000 kr
Månadsavgift 2 544 kr
Boarea 35,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 3 av 4
Nummer 19-1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Vetenskapen? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier