Aulan, Vetenskapen Pedagogen Park, Mölndal

Nyproducerade bostadsrätter i Aulan

På en grön lugn plats i Mölndal växer Vetenskapen och Aulan fram. Att bo här innebär att komma närmare allt det du uppskattar i livet – naturen, träningen, jobbet, återhämtningen och en lång middag på balkongen.

Välkommen till kvarteret Pedagogen Park
Vetenskapen är det gemensamma namnet för våra fyra kvarter i Pedagogen Park invid Änggårdsbergen i Mölndal. I vårt första kvarter Aulan väntar nybyggda ljusa bostadsrätter med generösa balkonger eller uteplatser och en grönskande gård med äppelträd, bärbuskar, odlingsmöjligheter och ett stort växthus. Kvarteren har ett toppenläge för dig som föredrar lugnet framför citypulsen och gärna tar dig ut i Änggårdsbergen med termosen eller löparskor lediga dagar. Här kan du njuta av frukost på balkongen under fågelsång. Från Vetenskapen har du nära till smidiga kommunikationer och cykelvägar vidare ut i Mölndal och centrala Göteborg. Mölndals centrum har vuxit de senaste åren. I den nya gallerian kan du uträtta de flesta av dina ärenden och på gågatorna finns flera trevliga restauranger och caféer med uteserveringar i solen. I området kring Åby Travet och Åbyvallen finns många möjligheter för dig som gillar att röra på dig. Här hittar du bland annat gym, fotbollsplaner, badmintonhall, padelbanor, ishall och is utomhus under vintern. Dessutom börjar det nya inomhusbadet att växa fram.

I Vetenskapen kommer du närmare allt det härliga i livet.

Fakta om projektet

Pris 1 940 000 - 5 095 000 kr
Bostäder till salu 27 av 60
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1 - 4 rum
Boarea 31 - 89,5 kvm
Månadsavgift 2 322 - 5 189 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning September 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Aulan? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Broschyrer och dokument

Drömmen om en rymlig trea eller fyra vid foten av Änggårdsbergen


Längtar du efter ett rymligt hem med plats för familj och vänner? Då ska du titta närmare på de öppna social treorna och fyrorna i bostadsrättsföreningen Aulan i Vetenskapen. Hitta hem här och njut av luftiga ytor och balkong med eftermiddags- och kvällssol. Dessutom får du en garanterad parkeringsplats om du väljer ett större hem i kvarteret.

Lär mer om treor och fyror i Aulan

Hitta ditt nya hem


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier