Bilder på bostadsrätter i Klassrummet

3D visualisering som visar kvarterets fasdader utifrån

Välkommen till Klassrummet!

Hemmen i kvarteret har trevliga generösa balkonger eller uteplatser mot den gröna gården. Inred med krukor, solstolar, en matplats och kanske egna tomatplantor eller en örtagård. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller ditt kvällste tillsammans med din favoritpod. Kvarterets puts- och tegelfasad ger ett rustikt och klassiskt intryck och åldras vackert över tid.

3D visualisering som visar kvarterets innergård

Känslan av en egen trädgård

Innanför det stora kvarteret väntar en grön lummig gård som har en rofylld privat känsla. Växtligheten påminner om en egen trygg trädgård med fruktträd och bärbuskar och trevliga sittplatser där du kan njuta av solen. Gårdens rymliga växthus är tillgängligt för alla som bor här och i odlingslådorna kan du skörda egna grönsaker och snittblommor under sensommaren.

3D visualisering som visar köksbord med vardagsrum i bakgrunden

En plats för avkoppling

I ett nybyggt renoveringsfritt hem har du möjlighet att varva ner och njuta av det du tycker är viktigt och härligt i livet. Du kan ta del av naturen utanför knuten eller bjuda hem vänner istället för att spendera helgen på byggvaruhusen eller med målarpenseln i hand. Dessutom är det något speciellt med att vara den första som kliver över tröskeln till en helt ny bostad.

3D visualisering som visar vardagsrum med köksbord och balkongdörr i bakgrunden

Rum för livets goda stunder

Du kommer snart att upptäcka att den öppna och sociala planlösningen är perfekt för såväl långa middagar med vänner som lugna kvällar med familjen. Det finns gott om utrymme för en större matplats och du kan pyssla i köket medan du småpratar med gästerna i soffan. Väljer du en gavellägenhet får de sociala ytorna ljus från fönster i två väderstreck.

3D visualisering som visar vardagsrum med köksbord och kök i bakgrunden

Personlig inredning

För att du ska kunna sätta din personliga prägel på ditt kök finns en rad olika tillval som till exempel kulörer på luckorna, väggkulörer, golv samt integrerad kyl och frys som är kostnadsfria eller innebär en extra kostnad. Se till att skapa en känsla och en stil som passar dig. Du har en riktigt spännande tid framför dig och våra inreda hjälper dig gärna på vägen.