Färgeriet Norrköping

Det bekymmersfria livet mitt i stan

Nu bygger vi ett nytt bostadskvarter mitt i centrala Norrköping, på ett trevligt läge med närhet till det mesta. Här kan du leva ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med stadens utbud precis utanför dörren.

Nytt kvarter mitt i centrum!
Mitt bland de imponerande gula byggnaderna i Norrköpings centrum växer vårt nya kvarter fram. Brf Färgeriet smälter fint in bland den befintliga bebyggelsen med sin gulskiftande putsfasad och bildar ett litet torg och en ny mötesplats. Att bo här innebär att kunna äta helgfrukost på ett café ett stenkast från din port och ta en kvällspromenad längs Strömmen efter middagen. Från Färgeriet har du promenad- och cykelavstånd till det mesta du behöver.

I Färgeriet hittar du 35 Svanenmärkta hem om 34 – 171 kvadratmeter, allt ifrån ettor till femmor med öppen planlösning. Hemmen är planerade för att ta till vara på ljuset på bästa sätt och de flesta lägenheterna har fönster i två väderstreck med utsikt över staden. I samtliga hem kommer du dessutom att kunna njuta av soliga timmar på en trevlig balkong.

Fakta om projektet

Pris 1 295 000-7 995 000 kr
Bostäder till salu 7 av 35
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1-5 rok
Boarea 34-171 kvm
Månadsavgift 2 925-7 852 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning December 2022

Boka personlig visning
Vill du gå på visning och se närmare på bostäderna i Färgeriet? Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Henrik Johanson

Henrik Johanson

0703-747440

Broschyrer och dokument

Hitta ditt nya hem i Brf Färgeriet


Se filmen om kvarteret


Gröna bolånet – för dig med ett Svanenmärkt boende


Att köpa bostad är en av de största affärerna vi gör i livet och det är mycket man ska tänka på. Vi har ett samarbete med SEB som har både kunskap och erfarenhet av vad som krävs. Förutom rådgivning har SEB tagit fram ett fint erbjudande till dig som är intresserad av att köpa lägenhet i Färgeriet. Då bostäderna är Svanenmärkta premierar SEB detta med att erbjuda ett grönt bolån med en extra rabatt. Läs mer om detta i SEB erbjudande som du hittar nedan.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier