Det bekymmersfria livet mitt i stan

Nu planerar vi för ett nytt bostadskvarter mitt i centrala Norrköping, på ett trevligt läge invid Strömmen. Här kan du leva ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med stadens utbud precis utanför dörren. Njut av ett mysigt restaurangbesök eller en solig eftermiddag i Folkparken med dina vänner. Valen är många och bara dina.

Boarea: 31 - 78 kvm
Säljstart: Planeras med start våren 2018
Inflyttning: Prel. hösten 2020

Tidsplan för Färgeriet

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Visning
Besiktning
Inflyttning

Mitt bland de imponerande gula byggnaderna i Norrköpings centrum växer vårt nya kvarter fram. Brf Färgeriet smälter fint in bland den befintliga bebyggelsen med sin gulskiftande tegelfasad och bildar ett litet torg och en ny mötesplats. Att bo här innebär att kunna äta helgfrukost på ett café ett stenkast från din port och ta en kvällspromenad längs Strömmen efter middagen. Från Färgeriet har du promenad- och cykelavstånd till det mesta du behöver.

I Färgeriet planerar vi för 42 Svanenemärkta hem om 31 – 78 kvadrat, allt ifrån ettor till treor med öppen planlösning. Hemmen är planerade för att ta till vara på ljuset på bästa sätt och många av lägenheterna har fönster i två väderstreck med utsikt över staden. I nästan samtliga hem kommer du dessutom att kunna njuta av soliga timmar på en trevlig balkong.

Svanenmärkt – bra för både dig och miljönMiljömärkt-Svanenlogotype
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Färgeriet i Norrköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tel: 011-237000
Hospitalsgatan 3
Norrköping

lansfast.se/norrkoping

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.