Lägenhet 2 rok, 62,5 kvm

Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1102
1 / 2 - Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1102
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1102
2 / 2 - Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1102
Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1102
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1102

Välkommen in i en social två med luftiga ytor, bra förvaring och balkong med ljuvlig morgonsol.

En välkomnande entré med plats för avhängning, ett förråd med plats för kläder samt en garderob öppnar upp denna härliga sociala tvåa. Här hittar du också det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Det finns även väggskåp för extra förvaring.

Från entrén kliver du direkt in i det kombinerade köket och vardagsrummet som passar perfekt för dig som gillar att ha vänner och familj över på brunch eller middag. Vinkelköket ger dig gott om plats för matlagning och den stora golvytan gör det möjligt att anpassa matplatsen efter antalet gäster. Vardagsrumsdelen rymmer en soffa och TV och har utgång till hemmets trevliga balkong i ljuvligt sydöstligt läge. Här kommer du att dricka många koppar morgonkaffe under soliga vår- och sommarmorgnar.

Intill det öppna rummet finns hemmets sovrum med plats för en dubbelsäng och två sängbord. Rummet har ett stort härligt fönster med behaglig morgonsol.

Vägg i vägg med sovrummet hittar du en rymlig klädkammare som hjälper dig att hålla ordning på kläder, skor och ytterkläder. Här finns också ett städskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt och duschväggar i klarglas. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 62,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 8
Nummer 1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 december 2022
Egenskaper Balkong

Visning

Datum Torsdagen 29 september 2022
Tid 16:30 – 17:30
29/09/2022 16:30 29/09/2022 17:30 Visning av Färgeriet Förhandsvisning

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/norrkoping-fargeriet

Kungsgatan 59 Skanska DD/MM/YYYY

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Färgeriet? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Henrik Johanson

Henrik Johanson

0703-747440

Skanska Bostad i sociala medier