Lägenhet 1 rok, 34 kvm

Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1103
1 / 2 - Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1103
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1103
2 / 2 - Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1103
Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1103
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1103

Välkommen in till denna välplanerade etta med mycket ljusinsläpp, sovalkov och en mysig balkong i sydostläge. Det öppna vinkelköket ger gott om plats för både matlagning och hemmakvällar med vännerna.

När du kommer in möts du av en inbjudande hall med plats för avhängning. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Hallen öppnar upp sig mot köket som smälter samman med vardagsrum och sovalkov. Hela rummet får ett härligt ljusinsläpp och den mysiga balkongen i sydostläge blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret. 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 34 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 8
Nummer 1103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 december 2022
Egenskaper Balkong, Sovalkov

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Färgeriet? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Henrik Johanson

Henrik Johanson

0703-747440

Skanska Bostad i sociala medier