Lägenhet 3 rok, 87,5 kvm

Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1205
1 / 2 - Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1205
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1205
2 / 2 - Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1205
Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1205
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1205

Välkommen in i denna sociala trea. Här njuter du av ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Den generösa inglasade balkongen i soligt söderläge blir en given favoritplats. Dessutom har du tillgång till både gäst-wc och bra förvaring.

Kom in i den inbjudande hallen med plats för avhängning till höger. Härifrån når du hemmets gäst-wc som underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Lite längre in i hallen finns även en smidig skjutdörrsgarderob för förvaring, samt ett praktiskt städskåp.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet badar i ljus från fönster i två väderstreck och rymmer både soffgrupp, tv och matplats för många gäster. Det öppna köket ger gott om plats för dig som uppskattar att laga mat.

Utanför breder den generösa balkongen ut sig i soligt söderläge. Med sin öppningsbara inglasning blir den ett extra rum att umgås i året om, med gott om plats för middagar med familj och vänner. Från vardagsrumsdelen når du de båda sovrummen, båda med fint ljusinsläpp. Det mindre med garderober för skor och kläder. Det större med egen klädkammare.

Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 195 000 kr
Månadsavgift 4 848 kr
Boarea 87,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 8
Nummer 1205
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 december 2022
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Visning

Datum Torsdagen 29 september 2022
Tid 16:30 – 17:30
29/09/2022 16:30 29/09/2022 17:30 Visning av Färgeriet Bokad visning, vänligen ring eller mejla mäklaren för att boka tid!

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/norrkoping-fargeriet

Kungsgatan 59 Skanska DD/MM/YYYY

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Färgeriet? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Henrik Johanson

Henrik Johanson

0703-747440

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier