Lägenhet 2 rok, 62,5 kvm

Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1502
1 / 2 - Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1502
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1502
2 / 2 - Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1502
Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1502
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1502

I den här generösa tvåan njuter du av en social planlösning, stor balkong och massor av ljus från fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för både vardag och helgmiddagar med vännerna. Välj att få balkongen inglasad så får du ett extra rum året om.

Kom in i hallen med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar än en dusch så kan du välja det som tillval.

Hallen öppnar upp sig mot det kombinerade köket och vardagsrummet, som badar i ljus från fönster i två väderstreck. Här ryms både soffgrupp, tv och matplats för flera gäster. Det öppna köket ger dessutom gott om plats för dig som uppskattar att laga mat.

Utanför breder den härliga balkongen ut sig åt sydost. Den blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarmånaderna. Som tillval kan du dessutom få balkongen inglasad, och få ett extra rum att umgås i året om.

Det ljusa sovrummet är stort och luftigt. Även här har du tillgång till en smidig skjutdörrsgarderob med plats för skor och kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 62,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 8
Nummer 1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 december 2022

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Färgeriet? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Henrik Johanson

Henrik Johanson

0703-747440

Skanska Bostad i sociala medier