Lägenhet 2 rok, 47,5 kvm

Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1503
1 / 2 - Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1503
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1503
2 / 2 - Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1503
Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1503
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1503

Kom in i denna välplanerade tvåa med social planlösning. Det kombinerade köket och vardagsrummet ger gott om plats för både matlagning och umgänge med vännerna. Samtidigt blir den mysiga balkongen en given favoritplats under sommarhalvåret.

Välkommen in i hallen med plats för avhängning. Lite längre in når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Hallen öppnar upp sig mot köket som smälter samman med vardagsrum. Här ryms både soffa, tv och matplats för flera gäster. Det öppna vinkelköket ger dessutom gott om plats för matlagning. Utanför breder den mysiga balkongen ut sig och blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarmånaderna. 

Sovrummet är luftigt och har ett härligt ljusinsläpp. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob med plats för skor och kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 47,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 8
Nummer 1503
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 december 2022

Visning

Datum Torsdagen 29 september 2022
Tid 16:30 – 17:30
29/09/2022 16:30 29/09/2022 17:30 Visning av Färgeriet Bokad visning, vänligen ring eller mejla mäklaren för att boka tid!

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/norrkoping-fargeriet

Kungsgatan 59 Skanska DD/MM/YYYY

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Färgeriet? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Henrik Johanson

Henrik Johanson

0703-747440

Skanska Bostad i sociala medier