Lägenhet 4 rok, 103,5 kvm

Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1601
1 / 2 - Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1601
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1601
2 / 2 - Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1601
Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1601
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1601

I den här generösa fyran njuter du av ett fantastiskt ljusinsläpp. Den stora inglasade balkongen blir ett extra rum året om, med gott om plats för helgmiddagar med familj och vänner. Dessutom har du både gäst-wc och bra förvaring. Välkommen in!

Kom in i den inbjudande hallen med plats för avhängning till höger och fri sikt genom köket. Här hittar du även en garderob för mer förvaring samt ett praktiskt städskåp. Lite längre in i hallen finns en gäst-wc som underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Bredvid ligger det första av hemmets tre sovrum, med fint ljusinsläpp och en egen garderob för kläder.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Det härliga rummet badar i ljus och rymmer både soffgrupp, tv och matplats för flera gäster. I köket finns gott om plats för dig som uppskattar matlagning, dessutom kan du välja till en köksö för extra arbetsyta. Vill du skilja köksdelen från vardagsrumsdelen så kan du även välja till ett snyggt glasparti.

Utanför vardagsrumsdelen breder den generösa balkongen ut sig. Med sin öppningsbara inglasning blir den ett extra rum att umgås i året om, med plats för både små och stora middagar med vänner. Från vardagsrumsdelen når du även de två övriga sovrummen. Det mindre har garderober för skor och kläder. Det större har en egen klädkammare. Räcker det med två sovrum i lägenheten? Då kan du välja att ta bort det mindre och få ett större vardagsrum istället.

Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar än en dusch så kan du välja det som tillval.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 103,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 6 av 8
Nummer 1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 december 2022

Boka personlig visning
Vill du gå på visning och se närmare på bostäderna i Färgeriet? Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Henrik Johanson

Henrik Johanson

0703-747440

Skanska Bostad i sociala medier