Det bekymmersfria livet mitt i stan

Nu planerar vi för ett nytt bostadskvarter mitt i centrala Norrköping, på ett trevligt läge med närhet till det mesta. Här kan du leva ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med stadens utbud precis utanför dörren.

Nytt kvarter mitt i centrum!
Mitt bland de imponerande gula byggnaderna i Norrköpings centrum växer vårt nya kvarter fram. Brf Färgeriet smälter fint in bland den befintliga bebyggelsen med sin gulskiftande tegelfasad och bildar ett litet torg och en ny mötesplats. Att bo här innebär att kunna äta helgfrukost på ett café ett stenkast från din port och ta en kvällspromenad längs Strömmen efter middagen. Från Färgeriet har du promenad- och cykelavstånd till det mesta du behöver.

I Färgeriet planerar vi för 35 Svanenmärkta hem om 34 – 171 kvadratmeter, allt ifrån ettor till femmor med öppen planlösning. Hemmen är planerade för att ta till vara på ljuset på bästa sätt och de flesta lägenheterna har fönster i två väderstreck med utsikt över staden. I samtliga hem kommer du dessutom att kunna njuta av soliga timmar på en trevlig balkong.

Svanenmärkt – bra för både dig och miljönMiljömärkt-Svanenlogotype
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1-5 rok
Boarea: 34-171 kvm
Säljstart: Mars 2021
Inflyttning: Prel. vintern 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Henrik Johanson

Henrik Johanson

0703-747440 Contact
Joakim Lindblom

Joakim Lindblom

0734-334346 Contact

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för något av våra kvarter, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

En trygg affär

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Ditt nya hem i hjärtat av stan

Välkommen in

I hemmen i Färgeriet kommer du att njuta av välplanerade ytor med underbara ljusinsläpp från generösa fönsterytor och materialval som andas hög kvalitet. Väggarna är stilrent vita och enkla att inreda kring och de vackra golven är av ek. I Färgeriet kan du välja mellan hem om 1–5 rok och 34-171 kvadratmeter med smart planering.

Välplanerat

Alla lägenheter är välplanerade och det finns gott om förvaringsmöjligheter. Så oavsett om du väljer en smart etta eller en luftig femma så får du plats för kläder, prylar och din favoritinredning.

Plats för din personlighet och för dina vänner

För många är köket hemmets viktigaste plats. Därför har vi lagt stor omtanke när vi planerat köken i Färgeriet. Vi hoppas att du ska uppskatta lådor med fullutdrag, dämpade luckor och induktionshäll som gör matlagningen både enklare och tryggare.

Planlösningarna

De öppna planlösningarna uppmuntrar till middagar och bruncher tillsammans med familj och vänner. I hemmen i Färgeriet ska det vara enkelt att umgås, oberoende av lägenheternas storlek. De öppna ytorna mellan kök och vardagsrum gör det möjligt för dig att småprata med dina gäster medan du hackar, skär och rör i grytorna.

Läget, läget läget

Läget, ett stenkast från Motala ström är oöverträffat. Längs med vattnet blir söndagspromenaderna till veckans skönaste stunder. I kvarteret hittar du allt från kvadratsmarta ettor till rymliga femmor och nästan alla hem har trevliga balkonger.

Närheten - friheten

I Brf Färgeriet får du ett hem där du har nära till nybakta frukostbröd, vänner, en solig uteservering och en skön stund på en filt i parken. Men också till bussen, jobbet eller studierna alla de dagar då långfrukostar inte hinns med.

Industrilandskap

Vårt nya kvarter växer fram i Norrköpings unika gula industrilandskap och bär arvet av stans storhetstid inom till exempel textilindustrin. Färgeriet har läckra tegeldetaljer i fasaden och stora fönster, i typisk industrikaraktär.

Med livet nära till hands

Från ditt hem i Färgeriet är du heller aldrig långt borta från en trevlig brunch på en uteservering eller en solig picknick med familjen i gröna Folkparken på andra sidan strömmen. Att bo mitt i centrum passar kanske extra bra för dig som njuter av god mat och dryck. Att ha promenadavstånd till alla caféer och krogar i Knäppingsborg kommer att ge dig många smakrika stunder.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Färgeriet i Norrköping

Ansvariga kontaktpersoner

Henrik Johanson

Henrik Johanson

0703-747440 Contact
Joakim Lindblom

Joakim Lindblom

0734-334346 Contact

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tel: 011-237000
Hospitalsgatan 3
Norrköping

lansfast.se/norrkoping

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: