Ditt nya hem mitt i stan

Boka personligt möte

Välkommen in

I hemmen i Färgeriet kommer du att njuta av välplanerade ytor med underbara ljusinsläpp från generösa fönsterytor och materialval som andas hög kvalitet. Väggarna är stilrent vita och enkla att inreda kring och de vackra golven är av ek. I Färgeriet kan du välja mellan hem om 1–5 rok och 34-171 kvadratmeter med smart planering.

Välplanerat

Alla lägenheter är välplanerade och det finns gott om förvaringsmöjligheter. Så oavsett om du väljer en smart etta eller en luftig femma så får du plats för kläder, prylar och din favoritinredning.

Plats för din personlighet och för dina vänner

För många är köket hemmets viktigaste plats. Därför har vi lagt stor omtanke när vi planerat köken i Färgeriet. Vi hoppas att du ska uppskatta lådor med fullutdrag, dämpade luckor och induktionshäll som gör matlagningen både enklare och tryggare.

Planlösningarna

De öppna planlösningarna uppmuntrar till middagar och bruncher tillsammans med familj och vänner. I hemmen i Färgeriet ska det vara enkelt att umgås, oberoende av lägenheternas storlek. De öppna ytorna mellan kök och vardagsrum gör det möjligt för dig att småprata med dina gäster medan du hackar, skär och rör i grytorna.

Skanska Bostad i sociala medier