Välkommen på virtuell rundvandring

Här bjuder vi på ett smakprov för några av de lägenhetstyper du hittar i Brf Färgeriet. Här har vi satsat på bra gemensamhetsytor och ett inredningssortiment med hög standard. Klicka på länkarna nedan och ta en 360-graders rundvandring i de olika hemmen.

Trea med trevlig planlösning

Upptäck den här generösa trean på 87,5 kvm med gäst-wc, klädkammare och skjutdörrsgarderob. Hemmets sociala utrymmen blir snabbt en favoritplats för vänner och familj. Matplatsen får en perfekt plats framför fönstret och du kan välja till en trevlig köksö. Under sommaren förlängs hemmet av en balkong i sydostligt läge.

Drömfemman i etage

Välkommen in i en riktig drömfemma i etage på 171 härliga kvm. Hemmets första våning har en öppen planlösning, kök med köksö och vardagsrum i anslutning till varandra. Här finns gott om plats för matplats, soffa och fåtöljer. Här kommer du och dina vänner att trivas! På sommaren kan du duka upp på balkongen och njuta av kvällssolen.

Etagevångingen har något så ovanligt som en egen relax och bastu med utgång till en stor terrass. Hemmet har gott om förvaringsmöjligheter i dubbla klädkammare och skjutdörrsgarderober samt två badrum som underlättar vardagen.