I kvarteret hittar du allt från kvadratsmarta ettor till rymliga femmor och nästan alla hem har trevliga balkonger.

Läget, läget läget

Läget, ett stenkast från Motala ström är oöverträffat. Längs med vattnet blir söndagspromenaderna till veckans skönaste stunder. I kvarteret hittar du kvadratsmarta ettor till rymliga femmor och nästan alla bostadsrätter har trevliga balkonger.

I Färgeriet har bostadsrätterna nära till allt, shopping, restauranger och parker.

Närheten - friheten

I Färgeriet får du en bostadsrätt där du har nära till nybakta frukostbröd, vänner, en solig uteservering och en skön stund på en filt i parken. Men också till bussen, jobbet eller studierna alla de dagar då långfrukostar inte hinns med.

Bostadsrätterna och kvarteret Färgeriet är inspirerade av det gamla industrilandskapet som fanns på stans storhetstid.

Industrilandskap

Bostadsrätter i Färgeriet växer fram i Norrköpings unika gula industrilandskap och bär arvet av stans storhetstid inom till exempel textilindustrin. Färgeriet har läckra tegeldetaljer i fasaden och stora fönster, i typisk industrikaraktär.

Nära till Knäppingsborg

Från din bostadsrätt i Färgeriet är du aldrig långt borta från en trevlig brunch på en uteservering eller en solig picknick på andra sidan strömmen.
Från din bostadsrätt i Färgeriet är du aldrig långt borta från en trevlig brunch på en uteservering eller en solig picknick med familjen i gröna Folkparken på andra sidan strömmen.