Hidden

360-graders rundvandring

Här har vi satsat på bra gemensamhetsytor och ett inredningssortiment med hög standard. Ta en 360-graders rundvandring i de olika bostadsrätterna.

Trea med trevlig planlösning

Upptäck den här generösa trean på 87,5 kvm med gäst-wc, klädkammare och skjutdörrsgarderob. Bostadsrättens sociala utrymmen blir snabbt en favoritplats för vänner och familj. Matplatsen får en perfekt plats framför fönstret och du kan välja till en trevlig köksö. Under sommaren förlängs bostaden av en balkong i sydostligt läge.

Etagevånging 5 rok 171 kvm med egen relax och bastu

Välkommen in i en drömbostad i etage på 171 härliga kvm. Bostadsrättens första våning har en öppen planlösning, kök med köksö och vardagsrum i anslutning till varandra. Här finns gott om plats för matplats, soffa och fåtöljer. Här kommer du och dina vänner att trivas! På sommaren kan du duka upp på balkongen och njuta av kvällssolen.

Etagevångingen har något så ovanligt som en egen relax och bastu med utgång till en stor terrass. Bostaden har gott om förvaringsmöjligheter i dubbla klädkammare och skjutdörrsgarderober samt två badrum som underlättar vardagen.